Ebesi Közösségi Színtér

Kedves Látogató!
A közel 200 férőhelyes nézőtérrel rendelkező közösségi színtér épülete 1960-61 között épült fel községfejlesztési alapból a kultúra, a szórakozás, a mozielőadások, a községi nagygyűlések jobb, korszerűbb feltételeinek megteremtése céljából. Az intézmény első vezetője Uzonyi Pál, a sokoldalú tanár- festőművész, akire mind a mai napig szívesen gondol vissza a település lakossága, alkotásainak egy része is nálunk került kiállításara.
Helyet biztosít a művelődő közösségeknek, civil szervezeteknek, színteréül szolgál kulturális- és egyéb képzésnek, oktatásnak, vegyes vásárnak, falugyűlésnek, egészségügyi vizsgálatnak.
Az épületben és a hozzá tartozó parkban kerülnek megrendezésre a települési nagyrendezvények, mint az Ebesi majális és a Szent István Napi Sokadalom, és kisebb rendezvények is: juniális, sütifesztivál, gyermeknap…

Ajánljuk az Ön figyelmébe is programjainkat, rendezvényeinket! A rendezvényekhez kapcsolódó elégedettségi kérdőíveket a Főoldalon az aktuális rendezvénynél vagy az Archívumban találja. Kérjük, segítse munkánkat ezek kitöltésével!