Ebesi Hírlap

Az Ebesi Hírlapban megjelentetni kívánt hirdetések tarifái:

Keretes hirdetési tarifák:
Teljes oldal: 44.000 Ft+Áfa – 180×260 mm
1/2 oldal : 22.000 Ft +Áfa – 180×130 mm (fekvő)
1/4 oldal: 11.000 Ft+ Áfa – 90×130 mm (álló)
1/8-ad oldal: 5.500 Ft+Áfa (névjegykártya méret). – 90×45 mm (fekvő)

A lakossági hirdetés: mely nem keretes, a minimális 96 karakter 960,- Ft, minden további karakter 5,- Ft.

Megjelenéssel kapcsolatos információk:

Várható megjelenés: általában minden hónap utolsó hétvégéje (péntek, de minden lapszámban külön feltüntetésre kerül a következő lapszám megjelenésének időpontja.)

Lapzárta: a megjelenést megelőző hét csütörtök. Eddig van lehetőség a megjelentetni kívánt hirdetést az ebeskultkft@gmail.com e-mail címre megküldeni, vagy személyesen eljuttatni a Községi könyvtárba, lehetőség szerint szerkesztett formában, jpeg, pdf formátumban.

Fizetés módja: átutalással, vagy készpénzzel számla ellenében a Községi könyvtárban nyitvatartási időben.

Kedvezmények:
Amennyiben Ön több alkalommal (5 egymást követő hónapban)  legalább névjegykártya méretben jelenteti meg hirdetését, úgy a 6. hónapban egy névjegykártya méretű hirdetését ingyenesen jelentetjük meg. (Természetesen, ha nagyobb hirdetést szeretne 6. alkalommal megjelentetni, a kedvezményt a nagyobb hirdetés árából levonjuk.)

Tájékoztatom, hogy a hirdetések helye általában az utolsó oldal, de amennyiben sok a hirdetés a belső oldalak egyike.
Ettől abban az esetben térünk el, ha a településen olyan nagyszabású rendezvény van, melynek plakátja az újság hátoldalán jelenik meg, mely a település lakosságának szóló meghívó is egyben (márc.15., május 1., augusztus 20., Advent, Szilveszter…., ), abban az esetben a hirdetések valamelyik belső oldalon jelennek meg.

További információ és az Ebesi Hírlap eddig megjelent számai a www.kulturaliskftebes.hu , és a www.ebes.hu honlapon megtekinthető.

Amennyiben a megjelenéssel kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérem jelezze azt az ebeskultkft@gmail.com e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:  20/404-8044.

Archívum